Божков не бил в Дубай. Кой ви каза, че съм пътувал в този самолет?

Ще се стигне до съд и там ще се решава, смята бизнесменът

31 януари 2020
Божков не бил в Дубай. Кой ви каза, че съм пътувал в този самолет?
Бизнесменът Васил Божков отрече да се намира в Дубай. Както е известно се появи информация, че последният полет на частния му самолет е бил София-Дубай. Той е излетял от София в събота вечерта и е кацнал в Дубай в неделя сутринта.
 
Това се разбира от сайта https://flightaware.com/, който следи полетите на всички регистрирани самолети.

"Самолетът не е на "Нове холдинг" и кой ви каза, че аз съм пътувал в този самолет. На разположение съм. Къде съм не е най-важното“, заяви Божков в сутрешния блок на Нова телевизия.

Той заяви, че не е знаел за спецакцията, организирана в София, при която бяха проверени няколко офиса на бизнесмена. Божков определи твърдението на прокуратурата за дължимите над 500 млн. лв. на държавната хазна като злостна пропаганда.
"Никой не каза, че компаниите ми са внесли над 500 милиона в хазната. Не може да се смятаме за нищо. Посъветвах Гешев да не бърка търговския закон с наказателния", заяви Божков.
Той категорично отрече да е предлагал подкуп на членове на Комисията по хазарта.
"Не могат да правят квалификации за криминален тип, олигарх, за ограбил хората. Не съм заплашвал с убийство. Все още не мога да си обясня какво се случи. Изведнъж държавата рязко ме нападна, благодарение на бръщолевенето на някакви хора, които за мен са психично болни. Нямам никакъв страх в момента. Мисля, че ще се стигне до съд и там ще се решава", посочи още собственикът на футболния Левски.


Източник: https://www.dnes.bg/

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/01/31/bojkov-ne-bil-v-dubai-koi-vi-kaza-che-sym-pytuval-v-tozi-samolet.437643

 
Всички статии За работодатели За кандидати