Джокович: В живота има по-важни неща от тениса

В шампионската си реч сърбинът почете Коби Брайънт

03 февруари 2020
Джокович: В живота има по-важни неща от тениса
Завръщащият се утре на върха в световната ранглиста Новак Джокович, който спечели рекордната си осма титла на Australian Open, заяви в шампионската си реч след петсетовата си победа на финала над австриеца Доминик Тийм, че в живота има много по-важни неща от тениса, пишат от Gol.bg

“Поздравления за Доминик. Беше много близо да спечелиш и определено ще имаш още много възможности в кариерата ти да стигнеш до голяма титла. Огромен респект към екипа на Доминик Тийм, желая ви късмет. Искам да благодаря и на моя тим, на моето семейство. Брат ми е тук, благодаря ти, че дойде. Както Доминик каза, някои ужасни неща се случиха на Австралия, а миналата седмица един мой много близък човек и ментор - Коби Брайънт, си отиде. Това е напомняме за нас, че трябва да сме близо до семействата си, до хората, които ни обичат. Има много по-важни неща в живота, трябва да сме скромни и да обръщаме внимание на нещата, които се случват около нас”, сподели носителят на вече 17 титли от “Големия шлем”.

"Бих искал да благодаря на всички фенове, които дойдоха да ни подкрепят, на подавачите - свършихте чудесна работа. Разбира се, има толкова много хора, свързани с организацията на турнира, на които няма да ни стигне времето да благодарим. Това е любимият ми турнир, любимият ми корт и стадион, щастлив съм да държа в ръце този трофей”, завърши 32-годишният сърбин.
 
Източник: https://www.dnes.bg/

Прочети още на: https://www.dnes.bg/tenis/2020/02/02/djokovich-v-jivota-ima-po-vajni-neshta-ot-tenisa.437852
Всички статии За работодатели За кандидати