НАЙ-ДОБРИТЕ МЕСТА ЗА ПОЧИВКА ЗА КОЛЕДА

"КОЛЕДА НЕ Е ДАТА. ТОВА Е СЪСТОЯНИЕ НА УМА" – Мери Елън Чейс

03 декември 2019
НАЙ-ДОБРИТЕ МЕСТА ЗА ПОЧИВКА ЗА КОЛЕДА
Навярно повечето от вас вече са решили къде ще отпразнуват Коледните празници. В комфорта на семейното огнище, в роден ски курорт или някъде в чужбина? Кои са най-добрите места за почивка за Коледа и какво ги прави уникални – ще откриете отговорите на тези въпроси именно тук!

                                                                     „Коледа не е дата. Това е състояние на ума.“ – Мери Елън Чейс

Сега, затворете очи и се отдайте на пълно спокойствие! Как си представяте идеалната почивка за Коледа? Първото нещо, което изникне в съзнанието ви, е верният отговор на този въпрос! Дали си представяте родния дом, обградени от цялото семейство, запалили камината и радвайки се един на друг? Или пък сте в луксозен хотел в Банско, със спа процедури и неземна гледка към Пирин планина?
Ако тази година сте да се насладите на родните зимни курорти, тук ще откриете кои от тях са най-подходящите за вашата незабравима Коледа:
  • Банско - през последните години, Банско придоби популярност като най-добрата дестинация за почивка за Коледа, и именно поради тази причина трябва да резервирате от рано! В Банско има 75 км ски трасета, подходящи както за начинаещи скиори и сноубордисти, така и за професионалисти.
  • Боровец – вторият по популярност роден ски курорт, предлага луксозни петзвездни хотели, както и самостоятелни къщи за почиващите. Той е посещаван както през летния, така и през зимния сезон, тъй като е отправна точка към най-високия връх на Балканския полуостров – връх Мусала. Чист въздух, усещане за Коледна идилия и атмосфера, която максимално се доближава до романтичната представа за идеалните Коледни и Новогодишни празници!
  • Пампорово е третата родна дестинация, в класацията за най-предпочитани места за почивка за Коледа. Почти всички ски писти започват от връх Снежанка, който е един от стоте национални туристически обекта. Добре оборудвани ски писти, уникална красота и добро обслужване – всичко това е гарантирано, ако изберете Пампорово!
Всички статии За работодатели За кандидати