ПЕРФЕКТНИЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК

"ПОНЯКОГА НАЙ-МАЛКИТЕ ПОДАРЪЦИ, ЗАЕМАТ НАЙ-ГОЛЯМО МЯСТО В СЪРЦЕТО" - Алън Милн („Мечо Пух“)

04 декември 2019
ПЕРФЕКТНИЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК
Много често около Коледните празници всеки се засуетява в избора на перфектния Коледен подарък. От начало всичко започва с небрежно търсене на нещо подходящо, най-често около средата на ноември. Черни петъци, намаления и промоции… но не знаейки какво точно търсим, се объркваме от хилядите предложения, които буквално ни „заливат“ от всякъде. В началото на декември емоциите ескалират, стигайки до истинска паника и безразборно пазаруване на ненужни вещи, които ще бъдат захвърлени или продадени, скоро след отминаването на празника.
Какъв е перфектният Коледен подарък? Как да зарадваме близки и приятели, без прекалено много главоболия и без да изхарчим излишно много пари? Каква е основната функция на Коледния подарък – да покажем на човека, на когото го подаряваме, че го обичаме, че мислим за него и че е важна част от живота ни.
Знаете ли, че съществува перфектен Коледен подарък и че с негова помощ можем да зарадваме всички хора, които обичаме?

                                           „Понякога най-малките подаръци, заемат най-голямо място в сърцето“ – Алън Милн („Мечо Пух“)

Този Коледен подарък е универсален и в същото време ще накара всеки от нашите близки да усети, че мислим за него. Той ще ни докосне и ще остане спомен завинаги, като всяка Коледа ще напомня за нас!
Идеалният Коледен подарък не е скъп и носи достатъчен емоционален заряд, който ще накара човека, на когото го подаряваме, да почувства Коледния дух. Една стара традиция, предавана от поколение на поколение, повелява всяка година на Коледното дърво да се поставя нова Коледна играчка. Подарявайки ръчно изработена Коледна играчка за елха, Вие подарявате не само нещо материално – Вие подарявате емоция, спомен, чувство за уют и любов, които са незаменими!
Би било незаменимо, ако може да изработите този подарък сами! Най-вероятно ще са Ви нужни не повече от 3 дни, за да изработите играчки за елха за всички близки и приятели. Ако не се чувствате толкова сръчни или креативни, със сигурност може да намерите добри ръчно изработени изделия онлайн. В повечето случаи, те се доставят опаковани в подаръчни торбички, и от Вас се иска само да ги подарите! Какво по-лесно от това?
Всички статии За работодатели За кандидати